Nieuws

Wuyts & Wiweter 28/08/2017

Wuyts & Wiweter

Wiweter is een organisatie die wetenschap toegankelijker en interessanter wil maken naar leerlingen toe. Daarom organiseert men activiteiten waarin leerlingen op een speelse manier kennis maken met wetenschap en waardoor ze vanuit eigen experimenten kunnen leren. Wiweter is erkend lid van de STEM-academie.

Aangezien wetenschap alsmaar belangrijker wordt in onze maatschappij, vindt Wuyts bvba het een evidentie om mee in deze wetenschappelijke evolutie te investeren. Dat doen we vooral door hen materiaal te schenken waarmee de leerlingen (en begeleiders) aan de slag kunnen om hun experimenten uit te voeren.

http://wiweter.be/

http://www.thomasmore.be/

http://www.stem-academie.be/

ESF en Wuyts 07/08/2017

ESF en Wuyts

Het ESF investeert samen met Vlaanderen en Europa in arbeidskansen en kwaliteitsvolle loopbanen. Vernieuwende projecten worden opgezet om maatschappelijke uitdagingen op de arbeidsmarkt aan te gaan. 

Wuyts bvba investeert in de toekomst en zet volop in op innovatief en duurzaam ondernemen. In dit kader past een duurzaam loopbaanbeleid. We zijn dan ook zeer verheugd dat we met de financiële ruggesteun van het ESF en Vlaanderen een innovatief en gestructureerd duurzaam HR beleid verder kunnen uitbouwen en dit, samen met al onze medewerkers. Het project loopt over 18 maanden.

http://www.esf-vlaanderen.be/

Wuyts bouwt nieuwe website 07/08/2017

Wuyts bouwt nieuwe website

Wuyts werkt momenteel aan een hele nieuwe structuur voor hun website! Op wuytsinternational.com vind je al een eerste indruk van de nieuwe look & feel. Kom in het najaar van 2017 zeker nog eens kijken… 

Adres

Zagerijstraat 2
2240 Zandhoven

Telefoon

+32 (0)3 485 57 11

Kantoren

8u - 12u
12u30 - 16u30

Magazijn

7u45 - 12u
12u30 - 16u15